Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Σπρέυ μαλλιών για εύκολο χτένισμα ή αρωματισμό

Σημερα θα σας παρουσιασω ενα πολυ αγαπημενο μου προιον που με εχει σωσει απο πολυ πονο, ξεμαλλιασμα και πολλα ΑΟΥΤΣ!
Σπρευ μαλλιων που βγαινει σε 2 τυπους 
1.Για ξεμπερδεμα των μαλλιων μετα το λουσιμο
2.Για χρηση σαν αρωμα μαλλιων

Ας δουμε ομως αναλυτικα κ τους δυο τυπους....
1.Τα μαλλια μου ειναι σπαστα προς σγουρα και η τριχα πολυ λεπτη. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα μετα το λουσιμο να ζω ενα δραμα. Μπερδεμενα πολυ κ σε πολλα σημεια να εχουν γινει σαν μια μαζα μαλλιων. 
Ζοριζομουν παρα πολυ να τα ξεμπερδεψω,πονουσα κ εκτος αυτου ενω δεν χρησιμοποιουσα συχνα πιστολακι ,ψαλιδι ισιωματος κτλ ειχα σπασμενες ακρες λογω τραβηγματος.Αυτο το προιον με εσωσε...
Η χρηση του ειναι πολυ απλη...Ανακοινουμε το μπουκαλι ,ψεκαζουμε σε νωπα μαλλια κ ξεκινάμε το χτενισμα. Αν δουμε οτι σε καποιο σημειο παλι ζοριζομαστε τοτε ξαναψεκαζουμε. αυτο ηταν !
Εκτος απ την βοηθεια που μας προσφερει,αρωματιζει τα μαλλια μας κ το αρωμα κραταει περιπου δυο 24ωρα.

2.Ειναι πολυ ενοχλητικο και καθολου σεξι , να εισαι φρεσκολουσμενη και μετα απο τηγανισμα, καπνο τσιγαρου,εξοδο σε κλειστο χωρο(ταβερνα,καφετερια κτλ) τα μαλλια σου να μυριζουν ασχημα..
Γιαυτο τον λογο δημιουργηθηκε αυτο το σπρευ. Για να εξαφανιζει ολες τις ασχημες μυρωδιες και να κανει τα μαλλάκια σου μοσχομυριστά.
Χρηση? Ανακοινουμε το μπουκαλι ,ψεκαζουμε στον αερα πανω απο το κεφαλι μας ή απευθειας πανω στα μαλλιά αλλα απο αποσταση 20εκ περιπου και ειμαστε ετοιμες!

Τα σπρευ αυτα, όπως και σχεδόν ολα τα προιοντα μου μπορουν να γίνουν σε ότι άρωμα εσυ θέλεις!
Τα ποιο αγαπημένα σας αρώματα ειναι
  • Big Babol
  • Baby Fresh (παιδικη πουδρα)
  • Φράουλα
  • Βανίλια
  • Σανδαλόξυλο
Υπαρχούν ομως πολλα περισοτερα αρωματα που μπορειτε αναμεσα τους να επιλεξετε το δικο σας αγαπημενο. Εδω https://www.facebook.com/notes/φυτικά-προιόντα/καταλογοσ-προιοντων-απριλιου-2015/617332515012823 στο τελος θα βρειτε τα διαθεσημα αρωματα.

Η τιμη τους ειναι 7 ευρω τα 200ml  για απλο αρωμα και 8ευρω τα 200ml για απομιμηση γνωστου αρωματος.
Πιστευω θα το αγαπησετε οσο κ εγω!





ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ www.facebook.com/proiontamarmade


Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μυρμηγκιές! Δωρεάν λύση απο την φύση!

Καλησπέρα σας.
    

Για άλλη μια φορά η φύση μου απέδειξε πόσο δύναμη έχει . 
Χτες ανακάλυψα πως έβγαλα μυρμηγκιές στον αγκώνα μου.
Το ειχα ξαναπαθει πριν 2 χρονια στο ιδιο σημειο κ το αντιμετωπισα με εναν πολυ φυσικο τροπο.
Γαλα συκιας!!! Πολυ απλα ,κοβετε ενα φυλλο με το κοτσανακι του...σε μερικα δευτερολεπτα θα δειτε πως βγαζει ενα ασπρο υγρο σαν γαλα...το αλειφετε στο σημειο που υπαρχει το προβλημα....
Σε μερικα λεπτα θα εχει σταματησει η φαγουρα κ μεσα σε 1-2 ωρες θα εχει μαρανει το σημειο...επαναλαβετε μια φορα την μερα για οσες μερες χρειαστει....εγω την προηγ φορα σε 3 μερες καθαρισα.





Τι είναι ομως οι μυρμηγκιες?

Η μυρμηγκιά ή μυρμηκία είναι ένα ακίνδυνο εξόγκωμα στο δέρμα. Οι περισσότερες μυρμηγκιές εμφανίζονται το καλοκαίρι, λόγω της αυξημένης επαφής κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως το κολύμπι και η κατασκήνωση.

Εμφανίζεται συνήθως στα χέρια και στα πόδια, αλλά ενδέχεται να αναπτυχθεί και σε άλλα μέρη του σώματος. Οι συνηθισμένες μυρμηγκιές μοιάζουν κάπως με κουνουπίδι. Το 50% περίπου των μυρμηγκιών εξαφανίζεται μέσα σε δύο χρόνια χωρίς θεραπεία. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα μεταδοτικές και προκείμενου να εμποδίσετε την εξάπλωσή τους, θα πρέπει να τις αντιμετωπίζετε αμέσως και να αποφεύγετε την άμεση επαφή του δέρματος με άλλες μυρμηγκιές. Συχνά, οι μυρμηγκιές επανεμφανίζονται και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν δεν λαμβάνετε αυτές τις προφυλάξεις.
Οι μυρμηγκιές προκαλούνται από τον ιό των θηλωμάτων του ανθρώπου (HPV). Ο ιός αυτός προκαλεί τον ταχύ πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται καλοήθη εξογκώματα που είναι περισσότερο ενοχλητικά παρά επικίνδυνα, αλλά τα οποία είναι ιδιαίτερα μεταδοτικά. Υπάρχουν πάνω από 70 διαφορετικοί υποτύποι του ιού HPV που προκαλούν τις μυρμηγκιές. Οι διαφορετικοί τύποι του ιού προκαλούν συνήθως μυρμηγκιές σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο ιός μεταδίδεται με την άμεση δερματική επαφή ή με το άγγιγμα υγρών επιφανειών, όπως δάπεδα σε πισίνες και αποδυτήρια, τα οποία έχουν μολυνθεί από άτομα που έχουν μυρμηγκιές..
Τα παιδιά και οι έφηβοι είναι πιθανότερο να προσβληθούν, καθώς δεν έχουν αναπτύξει (ακόμη) αντισώματα κατά του ιού και έρχονται συχνότερα σε επαφή με άτομα που έχουν μυρμηκίες.

Οι μυρμηγκιές εμφανίζονται συνήθως όταν υπάρχει μια μεγάλη σχισμή στο δέρμα τη στιγμή που το άτομο μολύνεται με τον ιό HPV ή σε περιοχές όπου το δέρμα εκτίθεται σε υπερβολική υγρασία, όπως τα ιδρωμένα πόδια. Μια σχισμή στο δέρμα μπορεί να προκληθεί από κοψίματα ή εκδορές από το ξύρισμα, την ονυχοφαγία και τις παρανυχίδες, το σκασμένο δέρμα και το έκζεμα.

ΤΥΠΟΙ ΜΥΡΜΗΚΙΑΣ

Κοινή μυρμηκία Οι κοινές μυρμηγκιές είναι ανώδυνα, καλοήθη εξογκώματα του δέρματος που αποτελούνται από έναν σκληρό πυρήνα δέρματος. Η κοινή μυρμηγκιά μοιάζει με ένα σκληρό εξόγκωμα με ανώμαλη επιφάνεια που μοιάζει με κουνουπίδι. Οι μυρμηγκιές μπορεί να είναι στρογγυλές ή με ακανόνιστο σχήμα, επίπεδες ή εξογκωμένες και μπορούν να φτάσουν το μέγεθος του μπιζελιού. Μπορεί να είναι λευκές, γκρίζες ή καφέ. Οι κοινές μυρμηγκιές αναπτύσσονται συνήθως γύρω από τα νύχια, τα δάκτυλα και το πίσω μέρος της παλάμης, αλλά ενδέχεται επίσης να εμφανιστούν στα γόνατα και στο πρόσωπο, κυρίως σε σημεία όπου το δέρμα έχει σχιστεί.
Μυρμηκιά των ποδιών. Η μυρμηγκιά των ποδιών ή μυρμηγκιά των πελμάτων ονομάζεται συνήθως ακροχορδών. Οι μυρμηγκιές των ποδιών εμφανίζονται μόνο στο πέλμα, είναι πολύ ευαίσθητες και αναγνωρίζονται από τον τρόπο με τον οποίο παρεμβάλλονται στον φυσιολογικό ιστό του δέρματος. Η επιφάνειά τους είναι ανώμαλη, εξογκωμένη, σπογγώδης, παχιά και/ή φολιδωτή. Οι μυρμηγκιές των ποδιών μπορεί να είναι καφέ ή γκρι (με σκούρο κέντρο), είναι άσχημες και συχνά πολύ οδυνηρές εάν δεν αντιμετωπιστούν. Συνήθως, είναι μεγαλύτερες από τις κοινές μυρμηγκιές και πιο επίπεδες, λόγω της πίεσης που ασκείται στο πέλμα του ποδιού κατά το περπάτημα. Συχνά, αναπτύσσονται κάτω από τα σημεία που πιέζονται περισσότερο, όπως οι πτέρνες ή το ακροστήριγμα του πέλματος. Εάν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσετε μικρά μαύρα στίγματα μέσα στη μυρμηγκιά των ποδιών. Δεν πρόκειται, όπως πιστεύουν πολλοί, για τις ρίζες τις μυρμηγκιάς. Τα μαύρα στίγματα προκαλούνται από την αιμορραγία εξαιτίας τις πίεσης που ασκείται στη μυρμηγκιά όταν στέκεστε ή περπατάτε.
Ομαλές νεανικές μυρμηκίες Οι ομαλές νεανικές μυρμηγκιές έχουν ομαλή, επίπεδη επιφάνεια και μόνο λίγα χιλιοστά μέγεθος. Μοιάζουν με εξόγκωμα που έχει το χρώμα του δέρματος ή είναι ανοικτό καφέ. Έχουν την τάση να αναπτύσσονται σε μεγάλους αριθμούς, από 20 έως 100 κάθε φορά. Μπορεί να εμφανιστούν παντού, αλλά στα παιδιά εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο. Στους ενήλικες, εμφανίζονται συνήθως στο πηγούνι και στα μάγουλα στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες εμφανίζονται στις γάμπες. Ενδέχεται να ευθύνεται για αυτό ο ερεθισμός που προκαλείται από το ξύρισμα.
Επίπεδη μυρμηκία Είναι ομαλές μυρμηγκιές με επίπεδη ή ελαφρά εξογκωμένη επιφάνεια, που εμφανίζονται στο πρόσωπο ή στο πίσω μέρος των χεριών
Νηματοειδής μυρμηκία Οι νηματοειδείς μυρμηγκίες είναι μακριά λεπτά εξογκώματα στα χείλη, στις βλεφαρίδες, στο πρόσωπο και στο λαιμό.
Μυρμηκία των γεννητικών οργάνων Οι μυρμηγκιές των γεννητικών οργάνων εμφανίζονται γύρω από τον πρωκτό και/ή τα γεννητικά όργανα και μοιάζουν με κουνουπίδι που ξεπροβάλλει από το δέρμα. Αυτές οι μυρμηγκιές συναντώνται κυρίως σε ενήλικες και μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή
Διάσπαρτη μυρμηκία Πρόκειται για ένα σύνολο μικρών μυρμηγκιών που σχηματίζουν συστάδα


Read more: http://medlabgr.blogspot.com/2012/07/blog-post_05.html#ixzz3fh9RMRQL